Nv Residences Szingapúr

Nv Residences

Az Nv Residences Szingapúr fejlődő negyedében a Pasir Ris Grove-on található. A 99 évre szóló bérleti ingatlan a Pasir Ris metróállomás közelében van. Az társasház épületben összesen 642 lakóegység található, emellett számos sportlétesítménnyel is bővelkedik. Szingapúr egyik fő építő és beruházó cége, a City Developments Limited portfóliójához tartozó condomínium épületét 2013-en adták át.

A projekt tulajdonosa, amely egy globális ingatlanüzemeltető társaság, amely hálózata világszerte  működik. Sokrétű portfóliója lakó és iroda célú ingatlanokat, szállodák és apartmanok mellett integrált fejlesztéseket és bevásárlóközpontokat foglal magába.

Nv Residences

A NV Residences 15 emelet magas épületei 642 lakóegységből állnak, amelyekben 1-5 szobás apartmanok kerültek kialakításra.

Az apartmanokhoz különféle létesítmények: feszített víztükrű úszó és napozó medence, jakuzzi, épített tűzrakó hely, fitnesz, tornaterem és teniszpálya csatlakoznak, de klubház és játszótér is található az ingatlan területén.

A rezidencia közelében számos étterem, üzletközpont, és iskolák találhatóak, de a napi életvitelhez szükséges bevásárlásokat egy közeli üzletközpontban, az Elias Mallban, amely csak egy sétányi távolságra van, lehet bonyolítani.

Nv Residences

A z ingatlan közelében található neves iskolák a közül az Elias Park Általános Iskola, és a Corall Középiskolát érdemes kiemelni.

Az rezidenciától könnyen megközelíthető a város üzleti negyede (CBD), negyed óra alatt elérhető a rezidenciából, de a forgalmas Orchard út is 15-20 perces autózásra van a Pan Island Expressway (PIE) úton keresztül.